Counselling adults Altes Capacitats | presencial

75.00

Relació d’ajuda professional que facilita un procés de canvi i la gestió adequada dels conflictes amb un mateix i en la relació amb els altres.

Relació d’ajuda professional que facilita un procés de canvi i la gestió adequada dels conflictes amb un mateix i en la relació amb els altres.

El counselling o acompanyament psicològic dirigit a persones, parelles, famílies i grups, és una relació d’ajuda professional que, mitjançant un treball acotat en el temps i enquadrat en uns objectius específics i mitjans d’intervenció definits, possibilita un procés de canvi personal i relacional .

Una metodologia de relació d’ajuda professional on es donen el temps i l’espai necessaris per aprofundir i descobrir què ens està passant, el que no funciona i el que ens impedeix sentir-nos i viure com voldríem. Aquest procés no implica una profunda reestructuració de la personalitat, ja que com abordatge metodològic, el counselling no pretén guarir cap patologia mèdica o psicològica (no és una teràpia ni una psicoteràpia), on ja hi ha altres professionals de la sanitat per atendre-les.

Com Counsellor amb anys d’experiència professional i amb estudis universitaris en processos d’acompanyament psicològic o Counselling, en Psicologia de la Comunicació i el Canvi, per a gestionar conflictes sobre la base de la Mediació, i en ciències socials (Humanitats), acompanyo a la gestió i transformació dels problemes i crisis de la vida quotidiana, fomentant el desenvolupament positiu de les persones, facilitant la presa de decisions i acompanyant en els processos de canvi necessaris per afrontar adequadament cada situació vital.

Informació de les sessions

duradapreuformatlloc realitzacióMàx. persones
55 minuts70 €presencialRosselló, 17 Barcelona1

professional

Counselling Toni Rius

Toni Rius Carbonell

Barakia C & C

counsellor | mediador | Coordinador parental | Formador

Doctorand en Psicologia de la Comunicació i Canvi (UB-UAB) | Llicenciat en Humanitats (Especialitzat en Estudis de el pensament filosòfic i científic) | Màster en acompanyament psicològic: Counselling (URL) | Màster en Mediació de conflictes (UB) | Màster Oficial en Societat de la Informació i el Coneixement (UOC) | Postgrau de Psicoteràpia en Anàlisi Transaccional (CEP Eric Berne) | Coordinació Parental (CMDP Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Generalitat de Catalunya).

Professionalment acompanyo a persones, parelles, famílies i grups, a gestionar i transformar els seus problemes personals i relacionals, mitjançant el Counselling i la Mediació de conflictes. Sóc director i fundador de la plataforma de Barakia. Formo part de l’Registre de Mediadors i Coordinadors Parentals de el Centre de Mediació de la Generalitat de Cataluya. He coordinat i sóc docent en diversos màsters i postgraus en mediació de conflictes i counselling. Col·legiat 35672 de el Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres de Catalunya. Membre Supervisor de l’Associació de Counselling Humanista d’Espanya (ACHE).

FAQ

[contact-form-7 404 "No encontrado"]